Assisterende konge i Real Madrid blir ikke gjenbrukt

Etter å ha kommet tilbake til Real Madrid, Lucas Vazquez scoret 40 assisterer på mindre enn 7.000 minutters spilletid. Han er den mest kreative passeren til Billige Fotballdrakter Real Madrid. En slik spiller ble imidlertid plassert på benken av Lopeget.

Da Zidane trente, Viktigheten av Vazquez vokser dag for dag. Hans assistanser øker også. Tilbake til det første året av Real Madrid, Vazquez startet 13 ganger, 20 starter i den andre sesongen, Den tredje sesongen startet 27 ganger.

Beklaget for dette, Da Drakt Real Madrid falt i en scoring tørke, Real Madrids benk sitter på den beste passeren. Han venter på en sjanse til å spille og hjelpe Real Madrid-lagkameratene.

Higuain kan oppgradere Milano

Milan Derby ligger rett rundt hjørnet. AC Milans Billige Fotballdrakter berømte gjest sa i et intervju nylig. Veldig glad for å se AC Milans angriper er Igua og dermed ikke Ikardi.

Savicevic sa i et intervju: “Det er ingen tvil om at dette Milan-Derby er en krig mellom to argentinske streikere. Icardi og Higuain er to forskjellige typer streikere. Men jeg foretrekker Higuain. Higuain kan ikke bare score mål, men også hjelpe lagkamerater til å score. Forbedre nivået på hele laget. Icardi er også en utmerket terminator. Men hele laget må tjene ham. ”

Samtidig mener Savicevic at Susso vil hjelpe Higuain: “Når du har en spiller som Susuo i teamet ditt, Kulen vil kunne løpe mer jevnt. AC Milan Susso har evnen og vil vokse, Han kan lede Drakt AC Milan til å angripe, Og hjelpe Higuain. ”

Silva er den sterkeste spilleren noensinne har samarbeidet

Tidligere Manchester City Billige Fotballdrakter vakt Lescott var involvert i BT sport, Å avsløre at David Silva er den beste spilleren han noen gang har jobbet med.

” Jeg er veldig glad for at alle nå setter pris på David Silva. Han fikk mer anerkjennelse. Jeg tror ikke at det han gjør nå, er forskjellig fra det han gjorde da han først kom til Manchester City. Folk begynte å innse at Manchester City nå dominerer besittelsesgraden. Dominerende spillet, Silva er sjelen til laget. ”

David Silva kom til Drakt Manchester City fra Valencia i 2010. Hjalp Manchester City til å vinne tre Premier League-titler, En FA Cup og tre League Cup-mestere. På nasjonalt lagsnivå, Silva hjalp Spania med å vinne en VM og to europeiske cups.

Surrey bringer utfordringer til Azar

I sommer er ryktene om at Chelsea-stjernen Azar skal overføre til Billige Fotballdrakter Real Madrid. Men med Zidane’s avgang og utnevnelsen av Chelseas nye trener, Surrey, Azar ble til slutt ved Stamford Bridge. Ifølge rapporter, sa den belgiske landslagstreneren Martinez i et intervju. Ankomsten av Surrey vil gi mange nye utfordringer til Azar.

Martinez sa i et intervju: “Selv om du spiller for Real Madrid er en sjelden mulighet, Men for Azar, Å være i Premier League er faktisk ikke dårlig. ”

” Det er klart at Drakt Chelsea ikke vil miste toppstjernen i laget. Azar forstår sin nåværende situasjon, Jeg tror han vil ha en god ytelse i den nye sesongen. Hjelpene mot Arsenal viste det Han er fortsatt fullt engasjert i spillet, Hjelpe Chelsea på det avgjørende øyeblikk. Etter slutten av VM, Chelsea Azar er klar til å møte nye trenere og nye utfordringer. ”

Real Madrid-fans er sterke nok til å ha dette nummeret 7

Avgang av Ronaldo forårsaket en ledig stilling i Real Madrids nr. 7-jersey. I Real Madrid er dette et legendarisk nummer. Billige Fotballdrakter Real Madrid-klubben vurderer hvem som skal bære jerseyen til dette nummeret. Historisk, Copa, Amancio, Butragueno, Raul, Disse stjernene passerer alle gjennom Real Madrid nr. 7-jerseyen. Så hvem kan ha på Real Madrid nr. 7-jerseyen?

Men dette ønsket kan ikke oppnås denne sesongen. Fordi Asencio har hatt No. 20 jersey i kampen mot Getafe. Artikkel 216, nr. 4 i den spanske fotballforeningsforskriften, Spillerne kan ikke endre sitt jerseynummer etter begynnelsen av sesongen. La Liga og West B klubblagene må ha jersey tall fra 1 til 25. Opptil 25, Og den offisielle kampen i samme sesong må ha samme nummer.

17% av fansen vil at klubben skal gi Vinicius dette nummeret. Brasilianer har ikke offisielt dukket opp ennå. Men hans forestilling i preseason utløste de høye forventningene til fansen. Imidlertid vil Real Madrid Vinicius ha på seg 7-tråden. Han må først ha en første lagkvote. Han er for tiden en spiller av Drakt Real Madrid ungdomshold. Og den spanske fotballforbundet fastsetter det Hvis ungdomsholdets spillere deltar i en lagkamp, Må også ha et fast nummer, Og tallet regnes fra den 26.

Barcelona vil vinne alt i den nye sesongen

Med to seire i den spanske Super Cup og Gambo Cup, Barcelona er i ferd med å starte 2018-19 sesongen. Før begynnelsen av sesongen, Billige Fotballdrakter Barcelona president Bartomeu presenterte også sin nye sesongmelding.

For lagets sammensetning av den nye sesongen, Bartomeu sa: “Vi har et godt lag, Det er både lokale spillere og spillere fra andre steder. De vil hjelpe oss å vinne. Vi vil holde øye med overføringsvinduet før det lukkes. Så langt er jeg veldig fornøyd med undertegningen og overføringen av sommeren. ”

I den nye sesongen er Barcelonas mål utvilsomt sverdets mester. Bartomeu håper å være vitne til en historisk sesong: “Vi gikk inn i den nye sesongen med spenning og mange mål. Drakt Barcelona må vinne alt, Skriv inn alle finaler og vinn dem. Jeg håper dette vil være et historisk år for Barcelona. ”

Juventus fornyer generalets blod

Ifølge rapporter, Juventus Billige Fotballdrakter midtbanespiller Pjanic skal snart forny kontrakten med klubben. Hans årslønn vil stige til 6 millioner euro. I sommer, Det har vært anekdoter på midtbanen i Bosnia-Hercegovina og mange topp europeiske klubber. Men fordi Juves pris for Pjanic nådde 100 millioner euro, Ingen klubb er villig til å betale et slikt overføringsgebyr.

Siden Premier League-overføringsvinduet vil bli stengt på bare to dager, Det er nesten umulig for Pjanic å bli med i en Premier League-klubb. Han forventes å forbli i Bianconeri.

Det ble påstått at Pjanic og Drakt Juventus hadde en lunsj i Milan City i går. Samtalen mellom de to sidene har oppnådd positive resultater. Selv om Juventianics fornyelsesdato ikke er bestemt, Men hans årslønn i Juventus antas å øke med 1,5 millioner euro.

Gleizman setter på andre lands flagg

Ifølge rapporter, Uruguays president Vazquez sendte brev til fransk Billige Fotballdrakter angriper Gleizman. Etter at han vant VM, Takk for ditt intervju med det uruguaysiske flagget.

Etter at Frankrike vant mesterskapet, Gleizman har på seg en Uruguayansk jersey. Bildene av intervjuene spredte seg over hele verden. I Uruguay er diskusjonen enda mer entusiastisk. Dette skjedde på en pressekonferanse etter VM-finalen. Etter at Gretzman svarte på det andre spørsmålet, En uruguaysisk journalist sa til Gretzman: ” Siden du elsker Uruguay så mye, Er det mulig å bære det uruguanske flagget? ”

Det er verdt å nevne det Selv om franske Gretzman har en dyp følelse for Uruguay, Men Uruguay-angriperen Suarez ser ikke ut til å sette pris på det. Før VM-kampen mellom Drakt Frankrike og Uruguay, Suarez sa det også Gleizman er fortsatt franskmann. Han forstår egentlig ikke Uruguay. Men nå, Suarez kan se fransk Gretzmans følelser på Uruguay.

Den britiske statsministeren er villig til å ta ledelsen for England på herskapshuset

Selv om England er den høyeste enden av Billige Fotballdrakter VM-semifinalen, Men deres ånd av hardt arbeid i denne konkurransen, Og uventet gode resultater, Fortsatt gi stor oppmuntring til de engelske fansen, Det gir også det engelske samfunnet en svært positiv innflytelse.

I dag sa en talsmann for den britiske statsministeren Theresa May det Teresa May vil være veldig villig, Jeg fikk personlig teamet på 10 Downing Street, statsministerens herskapshus. Ta vinden til landslagspillerne.

” Vi er veldig villige til å arrangere en middag for den engelske fotballag. Drakt England opptreden i Russland er utmerket. Vi diskuterer saker med den engelske fotballforeningen. ”

Neymar er kvalifisert til å overta Messi og Ronaldo?

To av de mest sett stjernene i Messi og Ronaldo, Etter å ha forlatt VM, Flere mennesker viste oppmerksomheten til Neymar. Billige Fotballdrakter Neymar kom til Santos klubb da han var 11 år gammel. I en alder av 19 tok jeg fotballspiller i Sør-Amerika. Kjent som Brasil etter Bailey, En annen ung talentfull fotballgutt.

I denne VM, I tillegg til å bli overhalet av sveitsiske spillere i det første spillet, Neymar Ikke for mye iøynefallende ytelse, De tre andre spillene kan sies å bli bedre. En spilte bedre enn en. Spesielt i knockout-kampen med Mexico, Neymar er ferdig med et pass, Vellykket hjulpet Brasil slo den meksikanske eliminasjonen av det tyske laget.

Derfor har mange mennesker høye forventninger til Neimar, Brasil. Tror dette er hans beste sjanse til å fullføre suksessen til Messi og Ronaldo. Fordi det er mange mennesker som tenker på Neymar Drakt Brasil. Ikke kvalifisert nok til å sammenligne med Messi og Ronaldo. Årsaken er at Neymar i Brasil er for offentlig. Karakter er for arrogant, Fordi de ekstraordinære bevegelsene alltid har elementene i spillet, Så ikke være optimistisk.